Värmepumpar på CTC

I Juni tar jag och flickvännen vår efterlängtade examen! Jag har läst en treårig utbildning med inriktning marknadsföring och min tjej Socionom programmet. Vi träffades på Linnéuniversitetet i Växjö där vi båda studerade. Det ska bli skönt att bli klar och dessutom händer det massor av spännande saker i sommar. Den 7:e Juli lämnar vi nämligen Växjö för att bosätta oss i Malmö. Vi har hittat en 2:a i centrala malmö med en månadshyra på 6500:-. Som nyexaminerade passar den oss perfekt och eftersom vi båda fått fast jobb efter sommaren känns det riktigt bra. Vi är båda spända på att börja jobba efter tre år av fest och plugg! Jag sökte lite olika jobb i början av våren och lyckades få en anställning som säljare av värmepumpar på CTC. Det ska bli kul att börja livet på allvar och få in en fast inkomst. Min tjej fick jobb på migrationsverket vilket jag tror kommer passa henne som handen i handsken. Det var precis där hon tjatade om att hon ville hamna så hatten av till henne! Vi har några vänner som precis skaffat hus vilket passar mig perfekt, några värmepumpar skall man nog kunna sälja på dom 😉

I sommar skall vi passa på att resa iväg 1-2 månader och bara njuta. Efter tre års plugg tyckte både jag och tjejen att vi var värda det. Vi valde att åka till Asien och backpacka. Har bara hört gott om asien och det känns bra att man kan vara där ett längre tag utan att göra av med för mycket pengar. Vi har sparat länge till resan och det var något vi båda verkligen ville göra innan vi började jobba. Det är betydligt svårare att göra en långresa när man har en fast anställning och det är inte direkt så att man tar 2 månaders ledigt direkt när man fått tjänsten. Det ska bli kul att börja jobba på CTC och jag tror att jag kan utvecklas ordentligt där. CTC är en av europas ledande tillverkare av värmeprodukter. De har ett brett produktsortiment såsom luft/vatten värmepumpar, pelletspannor, vedpannor mm. Jag skall göra mitt yttersta för att sälja så många värmepumpar som möjligt!