Tandblekning i Göteborg

Hej allihopa! Idag har jag varit ledig och då passade jag på att ta en fika med min kära väninna Annika. VI har inte träffats på två månader så där fanns mycket att ta igen. Det som är så skönt med Annika är att fast vi inte träffats på länge är det aldrig stelt när vi ses. Vi båda är glada i att prata om man säger så! Hon berättade att hon träffat en ny kille vilket alltid är spännande, det blev lite gossip om honom och tydligen jobbar han som polis, lyckost henne! Det verkar vara något bra på gång och dom skall träffas igen på Lördag. Medan vi satt och drack vår latte kunde jag inte undgå att se Annikas otroligt vita tänder. De var onormalt vita vilket jag vet att de inte varit innan. Jag kunde inte låta bli att fråga om hon gjort en tandblekning. Hon började fnissa och sade att hon bara varit noggrannare med tandborstningen. Men efter ett tag kunde hon inte hålla sig mer och erkände att det blivit en tandblekning. Eftersom hon dricker så mycket kaffe hade hennes tänder blivit mörkare och jag förstår henne! Dricker själv mycket kaffe och stör mig på att det påverkar tänderna så mycket. Efter tandblekningen lovade hon sig själv att bara dricka kaffe två till tre gånger i veckan. Detta var hennes sista förbrukning för denna veckan berättade hon och skrattade. Jag frågade henne var hon gjort sin tandblekning och hon berättade att hon blev tipsad av en kompis var man kunde hitta tandblekning i Göteborg, vasaviktoria. Hon var supernöjd och rekommendera mig att också göra det.

Vi satt på fiket i flera timmar och till slut var jag tvungen att bege mig hem och få i mig i lite mat innan zumba passet. Vi kramade varandra hejdå och medan jag cyklade hemåt kunde jag inte låta bli att fundera lite, kanske blir det en tandblekning för mig också snart 😉