Söker takmålning i Stockholm!

Jag söker takmålning i Stockholm då jag precis har köpt ett nytt hus precis utanför city. Det känns svårt att veta vem man verkligen kan lita på och vem som faktiskt gör ett riktigt bra jobb när det kommer till målerifirmor i en stad som jag är obekant med. Som nyinflyttad i en stad är det svårt att veta vem man ska vända sig till när man behöver hjälp med sitt hus.

Val av färger

Efter många om och men har vi beslutat oss för att måla alla taken i en vit färg. Vi hade lite funderingar på att försöka någon lite annorlunda färg som skulle kunna piffa upp husets tak men tillslut insåg vi att vitt är betydligt mycket bättre att välja. Eftersom vi har ganska lågt i tak så känns det som ett bra val så inte känslan blir att taket blir lägre.

Takmålning Stockholm

Tips på takmålning i Stockholm

Har du några bra kontakter eller referenser på målare i Stockholm som utför takmålning? Jag tycker det är extremt svårt att veta vem man ska vända sig till. Vi har beslutat oss för att lägga en lite högre budget på målningen för att få ett riktigt bra resultat.

Jag söker följande hos målerifirman:

  • Punktlighet när det kommer till tid.
  • Seriöst och noggrant företag.
  • Ett företag med lång erfarenhet och goda referenser.
  • Trevlig och skicklig personal.

Har du tips på företag som utför takmålning i Stockholm?

Har du anställt ett företag som du känner har gjort ett riktigt bra arbete? Gärna någon som uppfyller mina kvalifikationer ovan. Vi skulle gärna vilja få så mycket gjort som möjligt så snart som möjligt. Det som saknas i huset i Stockholm är takmålningen vilket känns som vi hade behövt boka in så det blir gjort så snart som möjligt. Tveka inte på att höra av dig med tips på företag som utför takmålning i Stockholm.