Restaurang i Karlskrona med underbara Katharina

Kära vänner, vilken härlig helg det har varit. Den har bjudit på shopping, god mat på restaurang och många andra trevligheter. I skrivande stund sitter jag på tåget hem från Karlskrona. Solen glimmar in genom fönstret och mitt emot mig sitter en dam och spelar spel på sin ipad. Anledningen att jag spenderat helgen i Karlskrona är på grund av min kära vän Katharina. Vi är vänner sen några år tillbaka och träffades via jobbet. För några månader sen fick Katharina ett nytt jobb i Karlskrona och valde därför även att flytta dit. Vi bestämde direkt att vi inte skulle tappa kontakten och därför tyckte jag det passade perfekt att nyttja helgen till att åka och hälsa på henne. Jag åkte dit direkt efter jobbet i fredags och när jag kom fram stod hon och väntade med bilen utanför stationen. Eftersom jag älskar mat var det kanske inte så konstigt att min första fråga blev vilken restaurang i Karlskrona vi skulle äta på. Katharina skrattade och bad mig att inte vara orolig. Hon hade redan bestämt restaurang och bokat bord i god tid. Fredagkvällen bjöd på goda viner, ostar och en hel del snack. Vi hade otroligt mycket att catcha upp så det var kul.

På lördagen gick vi ut och tog en lunch i centrum, shoppade kläder och bara hade det trevligt. När det blev kväll tog vi en taxi till den restaurang Katharina bokat. Det var en restaurang i Karlskrona som hette cozykitchen, väldigt trevligt ställe! Om ni är osäkra på en bra restaurang i Karlskrona kan jag starkt rekommendera denna.
Efter god mat och gott vin kände vi oss rätt nöjda med kvällen och tog en taxi tillbaka till lägenheten. Det var underbart att träffa Katharina igen och jag vet att det inte kommer dröja länge förrän vi ses igen. Hon har redan skickat ett sms och frågat vilka datum jag kan.

Nu ska jag lyssna på en pod och vila lite, trevlig söndag på er!

Restaurang Karlskrona