Tog tid att hitta körskola men nu har jag körkort!

Idag är en riktigt bra dag mina vänner, så glad just nu! Varför tänker ni? Jo för att efter två månaders stenhårt plugg har jag äntligen tagit körkort.

Det har varit många sena nätter och sökande efter en bra körskola i Göteborg. Jag hade övningskört en hel del med pappa innan jag började ta lektioner på körskola.
Vi övade på att parera med kopplingen och att starta i uppförsbacke. Detta tror jag hjälpte mig väldigt mycket och det är något jag rekommenderar alla att göra innan ni skriver in er på körskola. Eftersom vi har en Volvo med manuell växellåda hemma valde jag att ta 20 lektioner för att lära mig växla.

Det har varit tufft att plugga och ta körlektioner samtidigt som man gått i skolan. Men eftersom alla mina vänner tagit körkort ville jag verkligen göra det, har varit lite avis när jag bara fått åka med istället för att köra själv. Men nu äntligen kan jag ut och köra själv, tack vare en bra körskola i Göteborg, kkspec.se.

Nu ska jag köra och överraska Emma, hon kommer bli så chockad! 🙂

När jag får jobb sen kanske jag kan köpa mig en sån här, det hade varit något 😉

Körskola