I don’t do drugs

Ibland när jag går in i barer och klubbar kan jag inte undgå att se människorna som smutsiga låglivade grisarmedvetandes att jag själv är en av de värsta…. Sedlar flygandes, människor knuffades, gapande i sina sociala-uniformer i för att få sitt gift av bartendern.  som skrattandes samlar in sedlarna och delar ut din nya deal, alkoholen.

Alkoholen som magiskt får dig att prata, dansa eller kanske bara ger dig något att göra? Fyller tomheten avsaknaden av hobby och mening i ditt liv, utbyte mot din hälsa, ungdom och tid. Som du betalar för genom 40 timmar på den lokala kafeterian  mat, hyra, semester eller din tid.  ”Jobba för att  ha råd med krogen”.

Detta är en bar, en social mötesplats…Ja, en social mötesplats där människor samlas och tar droger tillsammans i ett rum till hjärntvättade musik.

Jag vet inte hur många gånger jag träffat på trångsynta grisar som stolt fräser hur sig om hur de hatar droger. Samtidigt som de själva står vinglades med ett vinglas i handen. Blinda ser dem inte ironin i det hela…Härnäst klankar de ner på alla andra droger och med en ännu stoltare röst vräker ur sig I don’t do drugs, I drink Alcohol”. 

”I don’t do drugs, I drink Alcohol”, hehe…Det blir mitt favoritcitat i år. Vet inte hur många jag hört säga det. Det som chockerar mig är att det ofta är välutbildade grisar av högklass som får för sig att förlöjliga sig själv.

Poängen är inte att den ena livstilen eller drogen är bättre än den andra. Utan att man ska vara fullt medveten om sitt droganvändande varje helg. 

Tillslut, thanks for all congratulations on my birthday and happy new year! Now lets enjoy our DRUGS!