Hotell i Visby äntligen bokat!

Vilket väder det är, nu börjar det verkligen vankas sommar! Jag och polarna sitter och skriver på vår uppsats och nu är det bara två veckor kvar till den ska in. Det känns riktigt bra att äntligen snart kunna kalla sig civilekonom på riktigt. Jag har fått jobb på en bank i Stockholm och börjar i mitten av Augusti, därför har jag valt att bara njuta av sommaren och inte söka något sommarjobb. Jag har försökt att boka in så mycket som möjligt för att ha mycket att göra i sommar. Ett måste i sommar är stockholmsveckan på Gotland. Vi har varit där två gånger innan och älskar det, riktigt bra fest och härliga människor i ett fantastiskt Visby. Det är fruktansvärt populärt och därför var jag och mina polare ute i god tid för att boka hotell i Visby. Vi är 4-5 pers som skall åka och därför valde vi att boka två rum. Att hitta hotell i Visby som har lediga rum under stockholmsveckan är inte det lättaste ska ni veta. Alla tänker som vi och vissa bokar redan ett halvår innan. Men efter att ha googlat runt hittade vi till slut ett bra hotell i Visby, Hotellgute. Vi kommer att vara där hela veckan och längtar fruktansvärt mycket, det är skönt att ha något att se fram emot när man sitter här inne i sin studentlägenhet på 26 kvm2. Alla andra är ute och njuter av vädret medan mina gardiner är nerdragna och skrivbordet fyllt med studentlitteratur. För er som inte varit på stockholmsveckan är det något jag verkligen kan rekommendera, så se till att boka in det i er kalender nu direkt och skynda att boka hotell i Visby innan det är fullt!

Här kommer en bild från förra året, nu skall jag fortsätta på uppsatsen och drömma mig iväg till en solig dag i Visby.

Hotell i Visby