Golv till nya lägenheten i Kalmar

Hallå allihopa, idag har jag något underbart att berätta! Det är nämligen så att jag äntligen skall flytta hemifrån, jag skrev på lägenhetsavtalet idag och jäklar vad skönt det känns! Lägenheten är en 2:a på 72:kvm2 vilket är riktigt bra för att vara en 2:a. Jämfört med mitt barndomsrum idag som ligger på 15 kvm2 är den stor skillnad. Det roligaste skall bli att åka och köpa nya möbler till lyan, jag skall skänka allt som jag har i mitt nuvarande rum förutom sängen. Det andra har man haft hur länge som helst så känns som det är dags för lite nytt och fräscht. Det är lite fix som måste göras i lägenheten innan jag är helt nöjd. Nytt golv skall läggas, väggarna måste målas om och nytt kök skall installeras. Jag tänkte att jag målar väggarna själv men anlitar en firma för att lägga nytt golv och eventuellt kök. Ett nytt kök kostar ju en del så jag får se om jag väntar med att renovera det till jag jobbat ihop lite mer pengar. Jag har fast jobb sedan 8 månader tillbaka så jag har hunnit spara en del. Men eftersom jag funderat på att göra en lite längre resa till sommaren tror jag köket får vänta till hösten! Igår var jag och letade efter ett snyggt golv i Kalmar som skulle fräscha upp lägenheten. Jag hittade ett riktigt snyggt golv som jag bestämt mig för, det är i ljust trä vilket kommer passa perfekt till väggarna som jag skall måla vita. Det kommer en firma på fredag som skall lägga mitt golv, bossesgolv. Är riktigt ivrig på att se hur resultatet kommer bli. Det golv som ligger i lägenheten idag är en tråkig plastmatta med massor av jack i sig.

Här är en bild på golvet jag hittade, snyggt visst!?

Golv