Gallersvetsning, då måste han va händig.

Hej kära läsare! Idag har jag varit ute hos en gammal klasskompis som har skaffat hus på landet. Och wow vilket drömhus. De har renoverat det från grunden och man blir verkligen avundsjuk av att få komma dit. Hennes kille har gjort i princip allt själv, han jobbar med gallersvetsning men är också duktig på att renovera och bygga. Det får en själv att längta efter att både skaffa hus, komma ifrån stan men också att träffa en kille..

Min kompis kille tipsade om att jag kunde komma på en firmafest på lördag, där ska det tydligen finnas massa singelkillar som jobbar på samma gallersvetsning firma som honom. Min kompis blev verkligen taggad på att jag skulle följa med så vi får se om jag vågar mig dit. Lite kommer hon få tjata men efter det är jag nog inte speciellt svår. Det var länge sen jag var på fest och det kan bli roligt att träffa lite nya människor. Då måste jag köpa lite nya kläder först bara, men det är både roligt och behövligt. Får nog bli en vända in till stan imorgon, när jag ändå är ledig. Då kan jag passa på att köpa lite ny inredning också, har varit sugen på lite nya kuddar till soffan, någon ny pläd men kanske också någon tavla. Så nu vet ni vad som väntar för mig framöver, nästa gång jag skriver får vi se om jag har träffat någon charmig kille som jobbar med gallersvetsning eller om jag bara kommit hem med lite ny inredning.

Läs mer om gallersvetsning på mandus.se

Ha det gott!