Söker tips på frisör i Göteborg!

Jag är på jakt efter en frisör i Göteborg och har fått tips om salongen Oss hår och skönhetssalong. Jag bor i Göteborg sedan tre år tillbaka och är väldigt noggrann när jag väljer vilken frisör jag ska gå till. Jag har genom åren besökt flera olika frisörer och tycker det är väldigt viktigt att man känner sig bekväm med salongen man går till. Jag besöker frisörsalonger ungefär fyra till fem gånger per år och vill gärna trivas bra med både personalen och lokalen. Jag har sammanställt vad jag tycker är viktigt när man väljer en frisör som ska ha salongen i Göteborg.

 

Frisör i Göteborg

Jag har provat att gå till flera olika frisörer i Göteborg och tycker det är svårt att hitta en som passar just mig. För mig är det viktigt att man känner sig hemma och bekväm med frisören som jag går till och man ska alltid känna sig välkommen. Jag har fått en rekommendation om en salong – Oss hår och skönhetssalong som ligger belägen i Göteborg. Jag har därför planerat att besöka dem nästa gång jag ska klippa mig.

Färgning och slingning

Har du också besökt frisörer där du känt dig missnöjd med din färgning eller slingning? Jag har flera gånger känt mig besviken då håret inte blivit som jag tänkt mig när jag besökt frisörer. För mig är det viktigt att kunna kommunicera med frisören och att de har respekt mot sina kunder.

Frisör-Göteborg
Bokning av tider på salonger i Göteborg

Själv upplever jag det som svårt att få tider på frisörsalonger i Göteborg. När jag själv kommer på att jag vill färga håret så vill jag gärna göra det så snart som möjligt. Frisören och salongen ska även finnas lättillgänglig  i centrala Göteborg.

 

Har du tips på en frisör i Göteborg?

För mig är det viktigt att jag känner mig väldigt välkommen varje gång när jag besöker frisören och salongen ska ligga belägen i Göteborg. Jag vill känna mig nöjd med min nya frisyr när jag går ifrån salongen och vill kunna gå dit regelbundet som en stamkund.

 

Har du tips på en bra frisör i Göteborg? Tveka inte på att kontakta mig!