Flyttfirma i stockholm underlättar flytten

cEfter sju kära år i våra lilla snickarebod utanför Stockholm är det nu dags för oss att ta ett nytt kliv i företaget. Vi skall flytta till en ny större lokal i centrala Stockholm. Vi kände nog allihopa att det var dags, med tre nya anställningar på kort tid finns det ingen plats för all personal i vår nuvarande lokal. Den nyanställda projektledaren och Thomas som sköter det administrativa måste ha ett ordentligt kontor att arbeta i. Nu när vi börjat packa ner allting såg jag att det var en hel del mer att flytta än jag räknade med. Vi har sex stora bilar som de anställda kör men eftersom de är fyllda med verktyg fick vi ändå hyra in en flyttfirma. Vi anlitade flyttfirma stadsbudsservice.se i Stockholm för att hjälpa oss, mycket trevlig kille som svarade när jag ringde. Den nya lokalen beräknas vara färdig och inflyttbar om ca 3 veckor vilket ger oss bra med tid att hinna få med allt.

Lite senare skall jag och Thomas åka in till Stockholm för att kolla på hur det går med lokalen. Vi skall också kika på nya möbler till kontoret och alternativt göra en beställning. Vi funderar på lite mörkare möbler då jag har pratat med en samarbetspartner till oss som skall hjälpa till att måla om lokalen i vitt.

Nu skall jag slänga i mig lite lunch och boka in lite tider med vår flyttfirma.

flyttfirma