Avloppsrenovering och installation av kök.

Nu har vi äntligen fått tillgång till vår första helt egna och köpta lägenhet! Lägenheten ligger i centrala Malmö och är en 3:a på 74 kvm2. Den ligger belägen på tredje våningen och vi är supernöjda med köpet. Det var en tuff budgivning som slutade på 890 000:-. Det är en del saker som behöver göras innan lägenheten är redo för inflyttning. Köket behöver bytas ut, väggarna måste målas om och enligt hyresvärden måste en avloppsrenovering göras.
Jag och Linnea räknade på att renovera för max 100 000:- vilket jag inte tror blir några problem. Väggarna kan vi måla själva och köket kan min bror som är snickare hjälpa mig med. Vad gäller avloppsrenovering får vi dock hyra in en legitim firma. Vi räknar på att kunna flytta in helt i slutet av april vilket gör att vi har drygt två månader på oss. Det passar oss som handen i handsken då vi har en hel del andra saker att ta i tu med.
Fokus för Linnea just nu är att skriva högskoleprovet och för min del är det fullt upp på jobbet. Vi rekommenderar verkligen alla att köpa en lägenhet istället för att hyra. Det är så mycket onödiga pengar som går till spillo i en hyreslägenhet som man hade kunnat lägga på roligare saker.

Nu skall jag och Linnea gå igenom det sista pappersarbetet och börja kika på firmor som utför avloppsrenovering. För er som inte vet vad avloppsrenovering är, eller kanske också är i behov av det kan läsa mer om avloppsrenovering på Jprelining.se.

avloppsrenovering

Ha de gott!