Airboard, riktigt jäkla roligt!

Idag åkte jag upp till Stockholm för att träffa på min gamla barndomsvän Eric. Eric och jag har känt varandra i princip hela livet och för något år sen flyttade han upp till Stockholm. Som student har jag haft fullt upp och det har inte funnits någon tid till att hälsa på tidigare, men denna helgen hade jag tid över! När jag kom fram kom Eric och hämtade mig på stationen i en sprillans ny BMW. Vi åkte i ungefär en kvart innan vi kom fram till ett nybyggt område med riktigt fräscha lägenheter. När vi kom in fick jag nästan en chock, han hade en riktigt stor lägenhet och allting var helt nytt. Självklart hade han en DJ hörna med den senaste tekniken och under DJ bordet stod det en airboard. Som en fattig student tyckte jag såklart detta var det coolaste som hänt mig de senaste åren. Eric bara skrattade och frågade om jag ville prova den. Man har ju sett en del klipp på youtube där folk failat och trillat stenhårt men självklart ville jag testa! Det var en svart airboard och Eric intygade att det inte var svårt. Han lyfte upp den och gick till vardagsrummet, här kan du köra sa han. Vardagsrummet var som tre av mina lägenheter så det fanns gott om utrymme att köra på. Han sa att han kunde köra med mig och tog fram en airboard till från garderoben. Han hade alltså två stycken, vilken lirare! Han ställde sig på den och började köra runt i rummet, jag ställde mig på min och åkte efter honom. Lätt kan jag verkligen inte påstå att det var, de första fem minuterna åkte jag runt, ranglandes som en 80 årig pensionär men efter ett tag kom jag in i det och jäklar vad kul det var! Hade jag haft pengarna hade jag köpt en egen utan att tveka!

Nu sitter jag i soffan och spelar playstation, Eric står i köket och lagar entrecote till oss. Ikväll ska han spela på klubben F12 och självklart har han fixat så att jag får stå i båset med honom. Efteråt fortsätter festen i VIP bås, kan bli spännande!

Eric köpte sin airboard på airboardexperten.se, rekommenderar det starkt om ni inte är studenter och har en stadigare inkomst än mig!

airboard

Nu kallar maten, ha de gott!