Poolskydd – en bra investering

Vi har precis investerat i ett poolskydd till vår nybyggda pool. Poolskyddet köpte vi från Zabra och vi är extremt nöjda med kvalitén på det. Har du också en pool? Då rekommenderar jag att du läser vidare mitt inlägg med mina tips samt rekommendationer.

 

En långsiktig investering

Är du poolägare så vet du hur viktigt det är att hålla rent poolen. Att dagligen vårda den, mäta vattnets värden och att kontinuerligt göra omfattande rengöringar. Att komplettera den dagliga vården med ett bra poolskydd kan jag rekommendera starkt. Vi valde att köpa ett riktigt bra poolskydd som har en lång garanti. Jag köper hellre något som är riktigt bra och håller länge istället för att köpa något halvdant som inte håller i längden.

Poolskydd

Att äga en pool

Att äga en pool innebär mycket ansvar och arbete. Tänk noggrant igenom vad det faktiskt innebär innan du väljer att bygga en pool. Det är både en kostnadsfråga men också en fråga om tid då det tar en hel del tid att ta hand om en pool.

 

Att skydda sin pool

Med ett bra poolskydd kommer din pools livslängd hålla betydligt längre. Enligt rekommendationer ska man hellre köpa ett lite dyrare poolskydd som håller längre.

 

Företaget Zabra

Företaget vi beställde poolskyddet av är väldigt duktiga på det de gör och personalen var väldigt trevlig. Med en god kunskap och lång erfarenhet kunde de verkligen svara på alla frågor och hjälpa oss i ärendet.

 

Mitt tips till dig

Jag rekommenderar att köpa ett riktigt bra skydd till din pool så snart som den är byggd. Att vårda din pool kommer ge dig så mycket i längden. Och till sist vill jag bara lyfta hur underbart det är att ha en pool. Det är verkligen en lyx i vardagen, speciellt på sommaren när man lätt kan svalka sig med ett dopp i poolen.