Pennor med tryck på introduktionsmässan

Hallå allihopa! Idag var det första dagen för mig som student, är super taggad på att börja studera igen efter två år ute på arbetsmarknaden. Det känns spännande men läskigt på samma gång. Denna veckan har vi mest varit på introduktioner så inget har varit komplicerat än. Igår var vi på välkomstmässan där olika utställare från företag står och hjälper oss studenter med frågor men dom delar även ut en hel del gratissaker. Allt från godis till pennor med tryck på. Jag som älskar allt som är gratis gick runt med mina nyfunna vänner och plockade på oss allt vi kunde hitta, haha! Tror seriöst jag har över 20 olika pennor med tryck på hemma nu. Självklart ställde vi även upp i alla tävlingar som anordnades och Linda vann faktiskt en av dom, hon fick ett presentkort på 5000 till att handla skolmaterial för. Skulle ljuga om jag sa att jag inte blev lite avis, men som sagt så gick jag inte hem helt tomhänt jag heller. Jag fick ju en hel del godis och alla mina pennor med tryck 😉

Nu ska jag gå och testa på gymmet här på campus, ha de gott alla fina läsare!

Läs mer om pennor med tryck på; actera.se

Pennor med tryck