Hyresrätter sökes i Växjö

Jag är på jakt efter hyresrätter i Växjö. Jag har tidigare haft kontakt med Vidingehem som rekommenderade mig att skriva en annons här. Tidigare kommer jag från Göteborg men nu har jag bestämt mig för att flytta tillbaka till Växjö där jag kommer från. Nu behöver jag just din hjälp med att hitta rätt kontakter som hyr ut lägenheter. Har du tips på hyresvärdar får du mer än gärna kontakta mig.

Om mig

Jag är en lugn och ansvarsfull person. I Växjö kommer jag börja arbeta i en klädesbutik. Utöver detta kommer jag läsa ett par kurser på universitetet. På fritiden tränar jag mycket och spenderar tid med vänner samt familj. Enligt mig är det viktigt att hitta en bra nivå med både vänner, arbete och träning. Jag spenderar mycket tid på att jobba eller träna så jag kommer inte vara hemma så mycket under dagarna.

Min arbetsplats

Jag kommer jobba på en klädesbutik i centrum. I minst tjänst kommer jag arbeta med försäljning och marknadsföring. Arbetstiderna blir dagtid i veckorna och förmiddagarna under helgerna. Jag lägger mycket fokus på mitt arbete då det är väldigt viktigt för mig. Därför hade en hyresrätt i Växjö passat mig perfekt.

Tips på hyresrätter i Växjö

Känner du någon som hyr ut lägenheter? Jag kan tänka mig allt från första hans kontrakt till andra handskontrakt. Egentligen kan jag tänka mig allt från en etta till en trea. Den får gärna ligga belägen i centrum men jag kan även tänka mig att bo en bit utanför. Bara det finns bra bussförbindelser till lägenheten. Jag är främst intresserad av hyresrätter i Växjö.

Har du en lägenhet till mig?

Har du hyresrätter i Växjö eller i närområdet? Tveka inte på att kontakta mig. Jag är otroligt intresserad av att hitta något så snart som möjligt. Jag kan i princip flytta in när som helst. Kontakta mig så ses jag gärna och presenterar mig själv.