Glasräcke och Barcelona

Tjejen som sålde Glasräcke

Waow vilken vecka det har varit, Barcelona bjöd inte bara på sjukt god mat utan även ett fullkomligt galet nattliv. Denna veckan har vi verkligen bara njutit och tagit vara på allt det goda staden hade att erbjuda. Kanske har jag även hittat min framtida fru på denna resan, haha!
Det var en tjej jag träffade ute på klubben Macarena Club, hon stod ute på balkongen och smuttade på en Cuba libre. Jag presenterade mig och efter några minuters babblande kom det fram att hon var säljare på ett företag som sålde glasräcke i Örebro. Spännande tänkte jag, även om det inte alls var vad jag förväntat mig. Men glasräcke var det iallafall. Vi pratade, dansade och hade det sjukt trevligt tills klubben stängde. Efteråt gick jag ut för att möta upp mina kompisar som var taggade på fyllekäk. Jag sa att jag hade träffat en sjukt trevlig tjej som sålde glasräcke. Dom skrattade och sa att det finns fler tjejer i Barcelona och att jag skulle släppa henne. Efter ett tags övertalande från mina kompisar följde jag med för att käka och det var det sista jag såg av henne. Jag glömde självklart bort hennes namn och dum som jag var så frågade jag inte efter något telefonnummer. Dagen efter vaknade jag med en outhärdlig bakfylla, vi skulle ta planet hem fyra timmar senare så det var bara att stiga upp och börja packa allting innan avfart. När vi landat i sverige och jag kommit hem till lägenheten kunde jag fortfarande inte sluta tänka på henne! Den söta tjejen från Örebro, säljare av glasräcke på Vertigoglas, har ni någon aning vem det kan vara? Tveka inte att skriva till mig isåfall, haha!

Jag hoppas innerligt att vi ses igen.

Ha de gott så länge, ciao!

Glasräcke vertigoglas