Rekommendation av företagsevent

Funderar du på att anordna ett företagsevent? Jag vill rekommendera Eventbyrån som anordnade ett helt fantastiskt event till vår salongs ettårsjubileum. I år firar vår salong 1 år och vi kände därför att det var dags att ställa till med ett ordentligt event. Vi beslutade oss i ett tidigt skede för att ta hjälp av en eventbyrå som vi hört väldigt mycket gott om. Resultatet blev riktigt bra och vi kommer verkligen vilja testa att göra något liknande igen.

Företagsevent

Jubileum av klass

När vi bestämde oss för att göra ett event valde vi direkt att vi skulle göra det stort. Och för att kunna genomföra något riktigt bra så kan det oftast vara bäst att anställa en byrå som hjälper dig att arrangera allt. Vi bjöd på en lyxig trerätters middag och baren hade öppet fram till sent på kvällen. Vårt event blev en blandning av en nätverksträff och en stor fest, samtidigt som vi byggde vårt egna företags varumärke. Vi ville verkligen göra ett företagsevent helt utöver det vanliga, vilket vi lyckades med.

Ett lyckat företagsevent

Vårt event blev otroligt lyckat och det pratas om det än idag. Responsen från gästerna och media har varit helt otroligt. Vi är väldigt nöjda med att ha skapat ett så otroligt lyckat evenemang. Vi valde att bjuda in alla våra samarbetspartners till företagseventet vilket var ett smart drag. Med våra gäster fick vi ett väldigt trevligt företagsmingel som uppskattades av besökarna.

Söker du ett företagsevent?

Är du på jakt efter ett företagsevent så rekommenderar jag samma koncept som vi gjorde med Eventbyrån. När du väl ska arrangera något så tycker jag det är bra att göra det ordentligt. Skapa ett storslaget evenemang som alla gäster sent kommer att glömma. Med hjälp av ett proffsigt företag som är kunniga på området lovar jag dig att ni kan anordna ett riktigt bra företagsevent.