Fönsterputs i Lund – när du behöver professionell hjälp!

Vi erbjuder fönsterputs i Lund, Malmö, Vellinge, Lomma, Bjärred och Helsingborg.

Fönsterputs i Lund nära dig

Bor du i Lund så hjälper vi dig gärna att hålla rent dina fönster. Att ha rena fönster gör mycket för helhetsintrycket på jobbet eller i hemmet. GarantiPuts har lång erfarenhet av professionell fönsterputs i Lund och klarar de flesta fönstertyper. Vi erbjuder våra tjänster för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Om så önskas putsar vi även skyltar, fasader och solpaneler.

Fönsterputs Lund

Med senaste tekniken i fokus!

Vi tycker miljön är viktig och därför har vi flera metoder som är skonsamma för miljön och använder oss av miljövänliga kem produkter. GarantiPuts använder sig av ULTRARENT VATTEN eller RENT VATTEN TEKNIKEN, ett system som filtrerar, avjoniserar och renar vattnet. Detta innebär att vi även klarar fönsterputs i Lund som har fönster upp till 20 meters höjd med hjälp av ett skaft och med en borste på.

Fönsterputsning för företag

Vi har många nöjda kunder idag och de flesta använder sig regelbundet av oss. Rena fönster ger en bättre arbetsmiljö och ett renare helhetsintryck. Det kan vara viktigt om man har kunder och besökare. Vi rekommenderar att ni beställer fönsterputs i Lund på schema, då har ni alltid rena fönster.

Fönsterputsning för privatpersoner

GarantiPuts sköter fönsterputs för privatpersoner i Lund sedan många år tillbaka. Med RUT-avdraget är det förmånligt och du kan få hjälp med att ha rena fönster året runt och får tid över till annat. Vi sköter kontakten med skatteverket och 50 % av arbetskostnaden dras direkt på fakturan. Vill du veta mer kan du gå in på skattemyndighetens hemsida för att läsa mer om RUT-avdraget.

Kontakt

Gå gärna in på vår hemsida www.garantiputs.se för att läsa mer om oss och beställ fönsterputs i Lund redan idag!